Yohanna.kinnmalm

Gift 2 barns mamma, bor i västervik, fick sommaren 2020 diagnosen spridd bröstcancer( her2 positiv) Här kan ni läsa om livet och döden, och mycket tankar som rör sig.

shopping!

Kategori: Shopping

va nere en snabb sväng på stan i dag, hittade inte mkt alls... 2 rea plagg jätte fina, men när jag verkligen är i behov av nya kläder och jag får shoppa så hittar jag inget... typisk, carro hittade massa det är bra det iaf! vero modas super rea! yes yes! och anna hade Imilia, tack snälla!
varför är inte västervik barnvagns anpassat?
men i morrn bär förhoppningsvis av till norrköping med malin, får se om vi tar med Imilia lr om hon ska va hemma hos sin pappa, han ville fixa bilen och lite, men jag har ännu inte lärt mig att kolla runt i butiker när jag har Imilia med mig, och allt jag shoppar blir till henne, men det är hon värd, hittade massa bra och ha saker till henne i dag på lindex rean!
men förhoppningsvis följer skruttan med, vet dock inte vilken bil vi ska ta, då barnvagnen måste få plats, och volvon ska vi ju helst inte köra med så mkt just nu, innna vi ska lämna in den på volvo nu på måndag...
men om barnvagnen går in i malins volvo så går dte fint! hoppas verkligen att vi hittar billiga och fina kläder, behöver minst ett par jeans, och en tröja, en ån där riktig höst tröja... och självklart lite nya toppar, så jag kan rensa ut det jag har...
Mitt ha begär när det gäller skor har taggat ner en del, va på din sko i dag, hittade ett par stövlar som va jätte fina, men nej jag köpte dom inte, chockad! men vem vet skopunkten kanske har nått fint!!! om vi nu kommer i väg i morrn, hoppas  iaf!
ja ja..
signatur