Yohanna.kinnmalm

Gift 2 barns mamma, bor i västervik, fick sommaren 2020 diagnosen spridd bröstcancer( her2 positiv) Här kan ni läsa om livet och döden, och mycket tankar som rör sig.

Hyfsat.

Kategori: #cancerärfanfult, Allmänt

Haft en stressig vecka… barnen är sjuka och fotografen va här och fotograferade huset igår, hoppas på att bilderna blev ok iaf…Nu är jag helt slut som artist.
Undrar ju såklart hur mkt sladdar som kom med🤣 lr hur fel gardinerna hängde… ute ska vi inte prata om, finns inget fint med denna årstid… 
Hade 2 barn som va både trötta, gnälliga och väldigt osams hela dagen… allt jag hade förberett va helt i onödan…
Paniken när man precis torkat alla golv och bara ska sätta sig och mysa med barnen en stund, men då ska man såklart spilla kaffe och barnen spilla dricka på hela golvet från köket till vardagsrummet🙈 stressen, jag typ dog…


Men jag har haft en hyfsad vecka iaf, inte så mkt smärta, lagom med trötthet… aptiten däremot den är borta…
Nu ska vi bara hoppas på att någon är intresserad av vårt lilla hus. 

Jag väntar på att läkaren ska ringa, men jag hoppas inte på allt för mkt, kanske får flytta till Uppsala där man kan få behandlingen redan nu. 
Imilia har inte fått någon tid till vårdcentralen ännu, hoppas den kommer snart.
Hon har ätit jättebra denna veckan, även att hon är förkyld och har feber… 

I morgon är det besiktning på huset, vi ska även åka till tippen och slänga skräp, lämna en del på trippolo och busfrö, men får göra det lite i omgångar eftersom barnen inte är helt pigga.


Fortfarande inget boende för våran del, men det kanske löser sig. 

Sova😍