Yohanna.kinnmalm

Gift 2 barns mamma, bor i västervik, fick sommaren 2020 diagnosen spridd bröstcancer( her2 positiv) Här kan ni läsa om livet och döden, och mycket tankar som rör sig.

Trötthet.

Kategori: #cancerärfanfult, Allmänt

Är så trött hela tiden... har varit det ett par dagar nu. I dag sov jag 3 timmar efter att barnen hade gått till skolan...trots en stor dos med kortison i morse, nu kan jag inte sova eftersom jag tog samma dos nu i kväll, men har fått en sömntablett utskriven inför behandling just när jag tar dom här stora doserna. Vågade till slut ta en så hoppas på sömn snart. Har haft en bra dag, Linda en kollega bjöd på kaffe, i går va Fia här och drack kaffe, alltså det är så skönt att träffa sina kollegor utanför jobbet med! 

Men nu vill jag ha alla tips jag kan för att få milo att sova i egen säng där nattningen inte tar 2 timmar... han tar upp hela sängen nämligen och han har inte alltid sovit hos oss, jag förstår att det är vad han behöver just nu men jag och sebban behöver våran sömn och både jag och sebban får ont i ryggen och dålig sömn... så detta måste lösas. Har testat det mest och lite till. Men tack för mig nu ska jag försöka sova.