Yohanna.kinnmalm

Gift 2 barns mamma, bor i västervik, fick sommaren 2020 diagnosen spridd bröstcancer( her2 positiv) Här kan ni läsa om livet och döden, och mycket tankar som rör sig.

Inte så där superkul.

Kategori: #cancerärfanfult, Allmänt

Det va lite väntat men är lite chockad ändå. 
Efter att jag har haft huvudvärk som jag inte känt igen så ringde jag onkologen imorse. Ct hjärna bokades till kl 11. Sen har resten av dagen varit rätt så trist. Jag blev alltså i andras ögon as sjuk från att jag klev ut från ct:n och nu framåt. Jag får inte åka hem utan är kvar på en avd då tillståndet är livshotande. Har flertal metastaser i hjärnan som trycker lite varstans. Så nu måste dom ha koll så att jag andas/och lever.
Imorgon ska jag göra fler undersökningar och det finns en plan i nuläget men det kan ju hinna ändras efter mr och ct buk. Så tar det därifrån imorgon. 
Det här beskedet är en av mina värsta mardrömmar. Känslomässigt suger det för mig och familjen och ja mår inte bättre av att ligga på sjukhuset.  Konstigt nog så ser mina prover lika bra ut som tidigare så ingen indikation på dem. 
Men nu ska jag försöka chilla efter alla dessa kortisontabletter jag fått under dagen🙈 
Tack för alla fina hälsningar jag har fått idag på sociala medier  orkar inte just nu svara på alla, men någon dag gör jag det, läser alla iaf♥️