Yohanna.kinnmalm

Gift 2 barns mamma, bor i västervik, fick sommaren 2020 diagnosen spridd bröstcancer( her2 positiv) Här kan ni läsa om livet och döden, och mycket tankar som rör sig.

Nnnööööö!!!

Kategori: Allmänt

God kväll!!!
I morrn är det fullt upp hela dagen enligt min planering! Först kommer kylteknik någon gång mellan 7-9, Imilia kommer inte bli glad över att vakna till en ringklocka så tidigt... Runt 10-11 är det dags för besök hos imilias läkare, vi ska prata om imilias vikt bland annat, då hon har stannat på runt 9 kilo men växt som tusan på längden, och nu äter hon ju betydligt mer än vad hon gjort innan! Klart vissa dagar är bättre och vissa är sämre, men det går framåt!!!
Sen får jag förhoppningsvis besök och kaffe sällskap, självklart ska vi åka lite pulka i morrn oxå om det går! Min lilla tjej och jag har varit ute en sväng i dag och åkt pulka, hon blir helt tokig, och fort ska det gå, hennes skratt är så ljuvligt!



Just det har ju äntligen fått träffat lilla Li, va & besökte dom i måndags en sväng efter imilias provtagning;) vilken liten fin tjej!

För övrigt funderar ja på hur det ska bli i sommar, jag vill ju jobba så mkt som möjligt, men får se hur det blir... Får skaffa en nanny till henne helt enkelt...

Men nu är det dags att sova... Om jag kan...
Natt natt!!!

P.s. Bilden är inte den nyaste :)