Yohanna.kinnmalm

Gift 2 barns mamma, bor i västervik, fick sommaren 2020 diagnosen spridd bröstcancer( her2 positiv) Här kan ni läsa om livet och döden, och mycket tankar som rör sig.

Ambulans in kick hem

Kategori: #cancerärfanfult, Allmänt

Ja ni har man trist en tisdagskväll kan man ju alltid drabbas av andningssvårigheter och allmän skit känsla i kroppen… orkade inte ens ringa själv, blev bara matt hela jag… kom väldigt snabbt, orkade inte ens kliva upp från soffan, så ambulans in i en supermodern ambulansbår.
Men nu är jag hemma igen efter några timmar.
Resultatet propp i lungan och en covid infektion, dock inte helt färsk.
Men fick den såkallade covidmedicnen och högre dos innohep.
Samt inhalera en aning. Inför röntgen så behövdes det ju en grön nål istället för den rosa men idag va det omöjligt oavsett var och hur dom stack så den rosa fick duga och det gjorde den. Och ja ni det är stor skillnad, sebban möte upp mig med kicken för att ja skulle ta mig hem. Vi har sålt bilen så då fick det bli så, vilket absolut inte stör mig.
Jag hoppas att jag ska kunna sova inatt.
Ja kände en stund där att va larvig jag är som söker för lite andningsbesvär när alla parametrar är bra, (alltså att jag skulle åka med och uppta en plats på akuten)men tydligen känner jag fortfarande igen min kropp så förståndet är inte helt borta som tur är. 

Men nu ska ja försöka ge sömnen en chans😍