Yohanna.kinnmalm

Gift 2 barns mamma, bor i västervik, fick sommaren 2020 diagnosen spridd bröstcancer( her2 positiv) Här kan ni läsa om livet och döden, och mycket tankar som rör sig.

Länge sen!

Kategori: Allmänt

Länge sen nu... Men i kväll är jag här igen... Vi ligger på sjukhuset i natt, kom in i går kväll, Imilia hade feber, 38,5... En helt vanlig förkylning, men Eftersom hon inte har mycket till immunförsvar kan det snabbt bli en bakteriell infektion, hon fick även neupogen i måndags och i går... Och så i dag med... Vi va ju utskrivna från sjukhuset här en sväng, går till dagvården 3 dagar i veckan, för att ta prover, men nu blev det iaf en resa hit... Men skönt att dom verkligen gör allt dom kan här, Imilia får antibiotika igen...
I morrn får vi nog åka hem igen:) känns skönt!

Annars då?
Jo dagarna flyter på, jag och Imilia är hemma, sebban jobbar, jag jobbar ibland, umgås mest med min bror, imilias älskade morbror, han är verkligen en favorit för Imilia, hon skrattar för det mesta... När Jojje är uppe hos oss är det mest bas han som duger åt henne, knas Fia!
Men så himla härligt att se!


Har det iaf väldigt bra! Träffat syster Jessica och syster minna och även älskade Emil, han har Blivit så stor, vart tog tiden vägen?
Tycker för övrigt att det är skönt utan snö, man kan va ute mkt mer då! Det är ju inte så himla kallt ännu...

Jaha nu vart allt rörigt men men så är det, skyller på att jag är trött... Får se hur mkt sömn det blir, sjukhus sängar är ju inte så sköna...