Yohanna.kinnmalm

Gift 2 barns mamma, bor i västervik, fick sommaren 2020 diagnosen spridd bröstcancer( her2 positiv) Här kan ni läsa om livet och döden, och mycket tankar som rör sig.

flyttat!

Kategori: Allmänt

dålig uppdatering....
har flyttat nu iaf, känns skönt tror vi kommer trivas här, lr jag hoppas iaf! andra lägenheten är städad och klar, hyresvärden hämtade nycklarna idag, så himla skönt! i morrn blir det att fortsätta plocka lite här hemma, bära upp grejer till förådet och så... ska bli skönt!
I går var jenny här en sväng, och även kjell kom förbi en snabbis, kul att träffa både jenny och kjell, inte sett jenny på 1 vecka lr nått, och kjell har jag inte sett på jag vet inte hur länge!
jag sitter och dricker kaffe innan det är dags för jobb, Imilia åkte till sin farmor för en stund sen, hon kom hem i morse och åkte igen ,ska sova hos farmor, och hon verkar trivas! men i morrn då kommer hon hem!!!!
älskling jobbar kväll den här veckan så han är ledig på fredag, då hinner vi ses!!! sen är det fullt med jobb för min det hela helgen tills måndag morgon...
men nu ska jag fixa till mig sen gå ut i solen innan jobbet....
signatur