Yohanna.kinnmalm

Gift 2 barns mamma, bor i västervik, fick sommaren 2020 diagnosen spridd bröstcancer( her2 positiv) Här kan ni läsa om livet och döden, och mycket tankar som rör sig.

God natt.

Kategori: Allmänt

Nu är sambon hemma äntligen! Kom hem runt 9... Han ligger här brevid mig och sover, trött efter en lång dag på jobbet, han behöver sin sömn och det är mysigt att bara ha honom hemma, höra honom andas,Imilia & Milo sover, Imilia ville vara vaken ända tills pappa kom hem, och det var hon, hon saknar sin pappa när han jobbar så här länge. Men det går bra ändå.
Jag är ju lite sämre på det här med att sova på nätterna, har varit det i flera år och känns tyvärr som att det kommer fortsätta så, sover inte på dagarna heller  , sover som bäst mellan 6-10 på morgonen. I dag gick vi upp tidigt för att vara vi, klockan 9 i morse satt jag och barnen i soffan uppe och åt frukost. Jag försökte njuta av kaffet, smakade inte så mycket då hela näsan och halsen kändes svullen. Men Imilia hon njöt av sin frukost. Hon är inne i en ätperiod igen, underbart att se henne äta.
Glömde ringa logopeden idag. Men Mvc  för efterkontroll är bokat. 
I övrigt har vi haft en inne dag i dag, min astma höll mig inne, och huvudvärken.

Dagen har iaf varit bra.