Yohanna.kinnmalm

Gift 2 barns mamma, bor i västervik, fick sommaren 2020 diagnosen spridd bröstcancer( her2 positiv) Här kan ni läsa om livet och döden, och mycket tankar som rör sig.

Mr och annat

Kategori: #cancerärfanfult, Allmänt, Imilia

Har fått svar på magnetröntgen är i dagsläget inte aktuellt med en ablation lr vad det heter. Finns inte så mkt att ta bort och det som finns sitter på ett svårt ställe, diskussionen tas upp när den blir aktuell igen. 
Men just nu mår jag bra, har fått ok på att minska en av medicinerna för hjärtsvikt, ska inom kort göra ett prov för att se om det går att minska mer lr om jag behöver öka igen… skönt att ha läkare som är tillmötesgående.
Smärtan i fötterna har minskat iaf, vad det beror på är oklart men det är skönt!
Är en väldigt ovanlig biverkning på dem medicinerna för hjärtat så är troligtvis inte av dem jag får ont. 

I övrigt så verkar det som att Milo behöver en pause från fritids, humöret sviktar kan man säga. Så mkt som händer, han är verkligen mellan liten och stor🙈
Imilia mår bra och kämpar på i skolan, på fritiden gör hon sånt som ger henne energi ♥️
Hon har även fyllt hela 13 år! Helt galet att jag har varit hennes mamma i 13 år. Allt hon lär mig om livet är helt fantastiskt. 
Hennes födelsedag firade vi hela helgen och hon är nöjd ♥️
Sebban har jobbat sina första dagar på sitt nya jobb, han verkar trivas, jag upplever mindre stress och vi alla i familjen verkar nöjda♥️
Jag passade på att fika med barnens dagmamma igår, super mysigt, så det ska snart göra om igen!

Men nu ska jag lyssna på lite musik i en hörlur🤣 min andra verkar ha gett upp🤣
Sov gott!