Yohanna.kinnmalm

Gift 2 barns mamma, bor i västervik, fick sommaren 2020 diagnosen spridd bröstcancer( her2 positiv) Här kan ni läsa om livet och döden, och mycket tankar som rör sig.

Kämpa...

Kategori: Allmänt

Min kropp har sagt ifrån, jag trodde att kag åkt på magsjuka, men insåg ganska snabbt att så inte va fallet, jag har jobbat med feber och förkylning till och från, jag har hoppat över nästan alla måltider, jag har inte haft tid att äta, tappat matlusten helt. 
Jag har kämpat med att försöka få min lilla tjej att få den hjälp hon har rätt till, vi tränar och tragglar här hemma men det går inte, hon blir arg som ett bi, jag blir ledsen hon blir ledsen, hon blir arg för att hon inte kan på sig själv. Det gör så ont i mig. Men nu är det dags att dra mer på tempot, och tänka om. Kramp i magen är ingen hit... Glömsk är jag oxå...glömde bort min egen uppkörning, glömt bort mkt sista tiden. Jag behövde sova i nästan 2 dygn för att förstå vad som va fel. Min sambo kom hem tidigare i fredags för att jag svimmade när jag skulle på toa, svimmade sen kräktes jag... Viktnedgång ja absolut och det är väl bra, men nu är jag nöjd för stunden. 

Jag är glad för att jag har min älskade sambo:)