Yohanna.kinnmalm

Gift 2 barns mamma, bor i västervik, fick sommaren 2020 diagnosen spridd bröstcancer( her2 positiv) Här kan ni läsa om livet och döden, och mycket tankar som rör sig.

Dagen

Kategori: #cancerärfanfult, Allmänt

Om hormonerna inte hjälper vad händer då?
Lr om jag får hjärtsvikt igen?
Jag glömde fråga det på läkarbesöket, tänker att jag tar det på nästa lr om det blir ett faktum... trodde att jag skulle på ct nästa gång om 3 månader men det blir om 1 månad typ, vilket ändå känns bra!
Vårdcentralen ringde idag och vi kom överens om en tid för att ge mig den där injektionen, hon upplyste mig om att nålen är ganska grov, så det blir nog ett embla plåster för min del... men 1 gång i månaden står jag ut:)
Råkade läsa biverkningarna på både tabletten och injektionen, är tydligen som nått litet implantat lr nått...hittade inget om att jag inte får sola, men en himla massa andra🙈

Annars idag så har ju Milo varit hemma han sa att han hade ont i halsen, han sa senare att han lurade mig🙈 men får va hemma i morgon med, han har byggt en koja under soffbordet, första gången i sitt liv han har fått leka i vardagsrummet, lyckan va total för hans del, jag hade mest panik och ville städa🤣

Gick lätt att natta Milo ikväll, han va så trött!
Sebban kom hem idag, äntligen! Men nu ska jag sova.