Yohanna.kinnmalm

Gift 2 barns mamma, bor i västervik, fick sommaren 2020 diagnosen spridd bröstcancer( her2 positiv) Här kan ni läsa om livet och döden, och mycket tankar som rör sig.

Aj aj aj

Kategori: Allmänt

Aldrig mer ska jag tatuera mig, nu sitter Milos namn på plats, har verkligen haft ångest över att jag inte hade hans namn tatuerat, jag kan inte dö utan det.. men nu är det löst.
Tog max 5 minuter och jag har aldrig upplevt att det gör ont men jo då fy fasiken! Jag tror inte jag tål smärta på huden längre lr nått🙈 blödde dock en del...  

Har haft en bra dag, kroppen har gjort som
den ska, jag har nästan glömt att jag är sjuk idag, jag skäms nästan för att jag faktiskt har såna bra dagar, men sen kommer det ju ett bakslag på det. 
Men ingen nedstämdhet just nu (det va nog bara tillfälligt i några timmar)iaf även om vi ibland pratar om svåra ämnen här hemma, men vi skrattar mer än gråter. 

Milo och jag satt ute i nya hängstolarna och käkade mellis förut, vi pratade då om döden, Milo undrade om jag skulle ligga där farmor ligger, och om jag ville ha ett hjärta som sten med en ängel på...  Han undrade vilka blommor jag ville ha... 

vi va ju vid ulrikas grav igår, så antar att han har funderat sedan igår, det va en jobbig stund, men hela kyrkogården va full med fina blommor❤️
Min mamma fick oxå blommor, jag oxå❤️

Nu längtar jag efter att kunna promenera igen, ordentligt alltså.
I morgon är det dags för 7 minuters träning, anmälde mig till en sån där utmaning, bättre än inget.
Min aptit är mer lr mindre borta, inte för att det gör så mkt, men allt jag äter växer i munnen just nu, hoppas det går över. 
Vatten och kaffe går ner iaf.

Nu i kväll försökte Lily ta in en kopparödla🙈 
Den där katten....

Annars så har helgen varit bra, satt ute, rökte räkor, och drack vin, passade mig perfekt, och det smakade gott! 

Byggde trall gjorde sebban på dagen medan jag rensade lite ogräs.
Äntligen kom värmen!

men nu sova, har tagit 2 timmar att skriva detta, har somnat till🙈